Här blir din bil behandlad med kärlek

God eftermiddag alla mina fina läsare, hoppas ni alla mår bra och har en bra dag. Själv mår både jag och min bil utmärkt, speciellt min bil. Den var nämligen hos Åkersberga Detail Center AB på bilvård i Vallentuna för några dagar sedan och fick den omvårdnad den behövde.

Att lämna in bilen för lite extra vård är något jag gjort under de senaste åren, jag tycker det är viktigt att även min bil får må bra. Med tanke på hur mycket stryk en bil får ta under sina levnadsår förtjänar den att få extra omtanke lite då och då, den gör så mycket för mig och det är på det här sättet jag ger tillbaka min kärlek. Det låter kanske konstigt för en del av er, ni kanske tänker att det bara är en bil men så tänker absolut inte jag, min bil är min bebis. Jag lämnar alltid in bilen på samma ställe när det kommer till bilvård i Vallentuna och det är hos Åkersberga Detail Center AB, jag vet att min bil blir ompysslad med kärlek hos dem och att den kommer hem och mår mycket bättre. Anledningen till att jag fick reda på det här företaget var för att mitt ex brukade lämna sin bil där ibland för bilvård, under tiden vi var ett par började jag även lämna in min bil där. Jag blev alltid lika nöjd med resultatet så jag fortsatte lämna bilen där även efter att jag och mitt ex hade gjort slut. Enligt mig är det här det bästa stället när det kommer till bilvård i Vallentuna och jag vill uppmana er i Vallentuna att vända er dit om ni också skulle vilja ge er bil lite extra kärlek.