Beställning av träskor

När jag sökte runt bland olika skor på nätet så stötte jag på en sida som säljer träskor. Det som var unikt med denna sida är att man själv kan designa sin sko. Träskor kan anses som gammaldags, men de hade väldigt trevliga och roliga mönster på sina skor. De finns bland annat i färgerna limegrön och rosa vilket ger ett väldigt modernt uttryck på skorna trots att det är träskor. De har också för de som är intresserade utav den klassiska varianten även den. 

Sidan som jag pratar om är Starclogs. När jag besökte sidan så upplevde jag den som stilig och fräsch med snygga skor. Det är något annat och jag tycker om när saker är lite annorlunda. Vanligt kan alla köpa.

Jag har redan tryckt hem ett par som är blåa med stjärnor på och jag längtar förväntansfullt tills de kommer. Det stod på sidan att det tar en till två dagar tills de kommer, om man nu beställer en vardag innan kl. 16. Jag beställde de idag så förhoppningsvis så kommer de om två dagar. Det ska bli spännande att se, speciellt om de passar. Jag tänkte framförallt använda de nu i vår ute i trädgården hade jag tänkt. Det som är fördelaktigt att man snabbt kan av och på sig skorna så de lämpar sig helt perfekt nu när vädret börjar bli bättre.