Att ta del utav healingbehandlingar eller inte?

Har det senaste funderat lite på det där med liv efter döden och huruvida det finns eller inte. Och inte bara huruvida det är möjligt utan även om det här med healing. Har hört mycket om det och hur bra det ska vara. Har aldrig tagit del av några healingbehandlingar men känner flera som har gjort det och de allra flesta av dem säger att de faktiskt mår bättre efteråt.

Det företag som sysslar med healingbehandlingar och som befinner sig närmast mig tror jag är Medialating Limited UK Filial. De håller i healingbehandlingar med reiki healing och efter att ha kollat runt lite så tror jag att det är den metod som kommer att göra sig bäst för mig. En reikibehandling har som syfte att ge en ökad medvetenhet och självkännedom, vilket aldrig kan vara fel. Men samtidigt känner jag att det kommer att vara svårt att avgöra huruvida behandlingarna har gjort någon effekt eller inte. Kanske om jag känner mig mycket lugnare och mer harmonisk än vanligt. Men Medialating Limited UK Filial är det jag ska gå till i alla fall, så ska uppdatera en kring hur det är och om jag rekommenderar er också att gå på deras healingbehandlingar eller inte.